Снимка: VIP Brother

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase